CYBERWATCHER SA

CyberWatcher SA

CyberWatcher SA je tvrtka sa sjedištem u Norveškoj koja pruža usluge praćenja tržišta i filtriranja vijesti objavljenih na internet medijima. U suradnji sa  partnerima iz nordijskih zemalja, Velike Britanije i SAD-a Cyber Watcher SA  ima više od 500 korporativnih te više od 20. 000 indirektnih klijenata kroz partnerstva i integrirane proizvode. 
Od utemeljenja tvrtke 1999. godine dobila je nekoliko nagrada za tehnologiju i usluge. Bill Gates je 2001. nagradio CyberWatcher kao jednog od globalnih internet pionira. Nagrada European Seal of Excellence za kvalitetu usluga uslijedila je 2003., a 2004. godine CyberWatcher je kroz sestrinsku tvrtku IntelliSearch primio PCWorld nagradu za najbolji 'Podatkovni proizvod' .

http://www.cyberwatcher.com

MEDIA VAL d.o.o.

Media Val je specijalizirana agencija za komunikacijski menadžment i savjetovanje. Osnovana je u veljaci 2003. godine, ima pet partnera i u stopostotnom je domacem vlasništvu.

Trenutno zapošljava devet visokoobrazovanih strucnjaka s višegodišnjim prakticnim iskustvom u komunikaciji i savjetovanju. Komparativne prednosti Media Vala su dokazana sposobnost te istodobno profesionalan i neposredan pristup klijentima, čime stvaramo dugotrajne kvalitetne poslovne odnose, bez obzira radi li se o maloj domaćoj tvrtki koja po prvi put lansira proizvod/uslugu na tržište ili velikoj multinacionalnoj kompaniji.

http://www.media-val.hr

PULS d.o.o.

PULS

U svojem radu Meridian se koristi rezultatima i podacima o citanosti medija agencije za istraživanje tržišta PULS.

Puls je nezavisna agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja, osnovana 1993. godine u Splitu. Smješteni u uredima u Zagrebu, Splitu i Sarajevu aktivno posluju u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji i Makedoniji a svoje usluge nude domaćim i međunarodnim klijentima. Na području cijele CEE (Centralne i Istočne Europe) već više godina blisko surađuju s najuglednijim istraživačkim kućama te, u suradnji s njima, svojim klijentima osiguravamo kvalitetno provođenje istraživanja u čitavoj regiji.

http://www.puls.hr